Cartofi taranesti

de mihasara in Porc, 4 Noi 2015 | 12674 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg cartofi
  • 300g kaizer
  • 1 ceapă mare
  • 30ml ulei
  • piper
  • 3 linguriţe boia
  • pătrunjel
  • sare
  • 1 catel usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti:

  1. Curatam cartofii, ii taiem cuburi si ii punem la fiert in apa cu sare si o lingurita de ulei.
  2. Intre timp,pana fierb cartofii, curatam o ceapa si o taiem fideluta.
  3. La fel  procedam si cu kaizerul.
  4. Incingem o tigaie cu restul de ulei si punem la calit kaizeul si ceapa.
  5. Dupa ce s-au calit adaugam boiaua, sarea, piperul si catelul de usturoi zdrobit.
  6. Luam de pe foc, scoatem din tigaie ceapa si kaizerul dar lasam uleiul.
  7. Punem iar tigaia pe foc si adaugam cartofii foarte bine scursi, ii lasam se se perpeleasca usor si rasturnam peste ei amestecul de ceapa si kaizer calite.
  8. Tocam marar sau patrunjel si presaram pe toata suprafata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi ţărăneşti în ceaun